Dermapen 4

Micro needling is een behandeling, waarbij we met behulp van speciale steriele naaldjes onder hoge snelheid kleine gaatjes in je huid maken. Deze gaatjes zijn met het oog niet of nauwelijks zichtbaar. Op die manier ontstaan er kleine verticale kanaaltjes, waardoor speciale voedingsstoffen extra goed en diep in je huid worden opgenomen. Ook wordt de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine hierdoor gestimuleerd. Je huid wordt voller, gladder en strakker. Oneffenheden verminderen en zullen soms zelfs helemaal verdwijnen.

Resultaten van de Dermapen 4

Wat kan je behandelen?

Huidveroudering:

Huidverbetering:

Littekens:

Pigmentatie probleem:

Contra indicaties:

LET OP

We bespreken altijd alles tijdens een intake gesprek voordat we starten met de behandeling. Bij roken, medicijn gebruik en een verhoogd stress niveau needlen wij niet omdat het resultaat dan aanzienlijk minder zal zijn. Na de behandeling krijgt iedereen altijd een nabehandelingsformulier mee naar huis en dient u een formulier te ondertekenen over de uitleg van de behandeling. Bent u nog geen klant bij ons dan adviseren wij u eerst om de huid voor te bereiden op de behandeling door middel van de thuis producten. Door het gebruik van de Dermapen 4 is de behandeltijd erg snel, maximaal 5 minuten word er intensief op uw huid gewerkt met de naalden, de rest van de behandeling bevat de reiniging en sluiten wij af met het masker die ervoor zorgt dat de huid zich zsm weer hersteld. Tijdens de behandelingen werken wij ook alleen maar met de producten van Dermapen, omdat deze producten zeer goed worden opgenomen in de huid. De producten bevatten tevens ook ontstekingsremmers, die ervoor zorgen dat de huid zich super snel herstelt na de behandeling. Tot 48 uur na de behandeling:

Zorg er ook voor dat u 48 uur na de behandeling niet gaat sporten, geen foundation of poeder gebruikt. De Dermapen 4 is een prachtige behandeling met wel 50% meer resultaat dan ieder ander apparaat dat op de markt te verkrijgen is. Wij zijn super enthousiast! Wilt u meer informatie? Boek dan een gratis intake gesprek zodat wij kunnen kijken of u huid wensen behandeld kunnen worden met de Dermapen 4.