Gezichtsbehandelingen

gezichtsbehandelingen

Cenzaa Cleanse 30 min €34,95

Een korte boost behandeling voor uw huid om deze eens goed te laten reinigen.

Cenzaa Acne clarifying 45 min €49,95

Intensieve doeltreffende huidverbetering. De Cenzaa clarifying behandeling is gericht op het intensief reinigen van de huid. Verstopte poriën en puistjes worden effectief behandeld en de vorming van de nieuwe onzuiverheden worden tegengegaan.

Cenzaa impressions 60 min €54,95

Laat u meevoeren met het moois van Cenzaa te bieden heeft. In deze uurs-behandeling krijgt u een impressie van een deel van het Cenzaa concept. U ondergaat bijzondere Cenzaa rituelen waarbij u wordt meegevoerd op een droom- en geurreis naar warme oorden. Op basis van een lifestyle analyse wordt de behandeling speciaal op uw huid en huidwensen afgestemd.

Cenzaa moments 90 min €79,95

Gun uzelf de serene Cenzaa moments welnessbehandeling met huidverbeterende effecten. Tijdens deze onstpannende droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving. De behandeling wort afgestemd op uw huid en huidwensen. Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen uw huid intensief voeden. Hydraterende en heerlijke geurende kruidenoliën in combinatie met diverse oosterse massagetechnieken nemen u mee op een hemelse droomreis.

Deelbehandelingen zoals harsen en verven kunnen aan deze behandelingen worden toegevoegd. De prijzen kunt u vinden in de prijslijst.