Huidverbeterende gezichtsbehandelingen

Cenzaa heeft een aantal speciale behandelingen ontwikkeld op basis van natuurlijke werkstofcomplexen en manuele massagetechnieken om de huid optimaal te verbeteren. Met deze therapeutische behandelingen wordt er een oplossing geboden voor verschillende huidproblemen en huidwensen. Denk hierbij aan couperose, rosacea, acne, rimpelvorming en contourverbetering.

Ook bieden wij fruitzuur peelings aan. Deze behandeling is vooral gericht op huidverbetering. De producten die ik gebruik tijdens de behandeling zijn van het merk SalonnePro Amsterdam, de producten zijn in Nederland geproduceert, biologisch, vegan en zijn van natuurlijke, plantaardige afkomst.

Wat is eigenlijk een fruitzuurbehandeling?

Resultaten van een fruitzuurbehandeling:

De peelingen worden gebruikt om de beschadigde dode huidcellen te verwijderen. Je hebt verschillende soorten peelings. Hieronder worden ze beschreven.

Glycolzuur 

Glycolzuur komt in vele fruitsoorten in een lage concentratie voor, maar wordt voor peelings gewonnen uit suikerriet. Glycolzuur verweekt de kitsubstantie tussen de dode huidcellen en de hoornlaag. Het verweken van deze kitsubstantie heeft als resultaat dat de dode huidcellen makkelijk en sneller afschilferen. Met het afschilferen van worden oppervlakkige huidproblemen zoals acne littekens, huidverkleuring en droogtelijntjes verminderd.

Salicylzuur 

Salicylzuur komt van nature ook voor in fruitsoorten en bepaalde cactussen. Het is een Carbonzuur die, net als AHA’s (fruitzuren) de hoornlaag verweken. Het verschil met AHA is echter, dat Salicylzuur in vet oplosbaar is en daardoor ook de poriën kan binnendringen om daar talg/vet op te lossen. Dit is een van de weinige stoffen die vet (talg) oplosbaar is. Deze peeling wordt veel gebruikt voor acne problemen.

Lactic peel

Lactic Acid Peel is een melkzuurpeeling die vocht bindt in de huidcellen en zorgt voor een prachtige GLOW.
Pakt lichte hyperpigmentatie aan en zorgt voor een gladdere en fijnere huidtextuur.
Door het verstevigende aspect is de Lactic Acid Peel ook zeer geschikt voor anti-aging toepassingen.

Sensitive peel

Sensitive Peel is een peeling die uit verschillende fruitzuren bestaat: Lactic Acid, Glycolic Acid, Citric acid, Malic Acid en Tartaric Acid.
Deze peeling is geschikt voor dunnere en gevoelige huidtypen.
De pH waarde is aangepast op de gevoelige huidtypen.
Pakt lichte hyperpigmentatie aan en zorgt voor een gladdere en fijnere huidtextuur.

U kunt de behandeling als losse behandeling boeken, maar ook als een kuur. Bij rimpeltjes en fijne lijntjes die u wilt vervagen, zijn er minimaal 4 fruitzuurpeelings nodig. Bij een onzuivere of een acne huid zijn er minimaal 6 fruitzuurpeelings nodig. Kortom, afhankelijk van je huidprobleem passen we de frequentie aan. In kuurverband kan de fruitzuur peeling minimaal 4 maal met een interval van minstens 2 – 4 weken herhaald worden. Dit geeft intensieve resultaten. Na het kuurverband kan het resultaat behouden worden door iedere 8-10 weken de behandeling te herhalen.

Fruitzuur behandeling 45 minuten €69,95

* Harsen mag niet in combinatie met deze behandeling. Epileren kan optioneel bijgeboekt worden, niet standaard inbegrepen.
* Voorafgaand voor de behandeling wordt er beoordeeld of de huid wel of niet behandeld kan worden met een van de peelings. Dit is altijd uit voorzorg voor eventuele reacties.

Say Goodbye To Wrinkles 75 minuten €82,95

De Say Goodbye to Wrinkles behandeling is de bron van verjonging. De behandeling kunt u prachtig toepassen in het begin van het najaar. Deze behandeling is los in te boeken en als kuurbehandeling van ongeveer 6 keer. Bij deze behandeling wordt een bindweefselmassage en fruitzuur behandeling uitgevoerd.

Botuline shock therapy 105 min €104,95

De Cenzaa botuline Beauty is een unieke behandeling met een natuurlijk mini-facelift effect. Binnen deze behandeling bieden we huidverbetering in á la minute! De combinatie van Botuline Beauty en activerende bindweefselmassage zorgt voor een frisse uitstraling en creëert een uiterst liftend effect.

Energy Bootcamp 45 min €44,95

De intensieve work-out voor uw huid! Boek zichtbare resultaten met deze korte bindweefselbehandeling. Perfect voor een feestelijke gelegenheid. De huid raakt beter doorbloed en de afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Als upgrade voor de behandelingen kunnen er nog extra ampullen of maskers aan de behandeling worden toegevoegd. Dit is voor het behalen van maximale huidverbetering.