Kuurbehandelingen

Met de therapeutische kuur behandelingen worden huidproblemen en huidwensen effectief behandeld waardoor je huid zich actief vernieuwt en je in een record tempo huidverbetering ziet. Door naast de kuurbehandeling de huid optimaal te verzorgen met het 6 stappenplan van Cenzaa zult uw versteld zijn van het resultaat. Couprose, rosacea, acne, rimpelvorming en contourverbetering zijn voorbeelden van problemen waarbij wij u kunnen helpen.

Bij deze kuurbehandeling komt u voor minimaal 6 behandelingen tot maximaal 10 behandelingen, 1x per week.

Voordat de eerste behandeling plaats vindt komt u eerst een keer langs voor een vrijblijvend intake gesprek.

*Nieuw* Energy bootcamp kuurbehandeling 180 min €179,95

14079941_1147771298602223_5844471957159342695_nDe intensieve work-out voor uw huid! Boek zichtbare resultaten met deze bindweefselkuur. Perfect voor feestelijke gelegenheden. Deze kuurbehandeling wordt wekelijks uitgevoerd. Dit in verband met het in conditie brengen van het bindweefsel. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en de afvalstoffen worden sneller afgevoerd. De Energy Bootcamp bestaat uit 4 behandelingen van 45 minuten.

Deze behandeling kan ook als een eemalige behandeling worden geboekt. De kosten hiervan zijn €44,95. 

Acne AHA therapy 30 min €39,95

Intensieve doeltreffende AHA’s! De AHA therapy is een behandeling op huidverbetering en herstel. De huid ondergaat een fruitzuur peeling. Dit stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Door de natuurlijke antibacteriële eigenschappen zal de huid flora in balans komen en de talgreductie verminderen.

Age reduce therapy 45 min €39,95

De ultieme work-out voor de huid! Age reduce therapy is een behandeling gericht op het vertragen en tegengaan van huidveroudering. De huid ondergaat een fruitzuurpeeling. Dit stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Tevens worden de probleemzone’s aangepakt door intensieve bindweefselmassage grepen. Deze massage zorgt voor extra versteviging en elasticiteit van de huid.

Als upgrade voor de behandelingen kunnen er nog extra ampullen of maskers aan de behandeling worden toegevoegd. Dit is voor het behalen van maximale huidverbetering.