Tanden witten

tanden_witten

Tanden witten 60 min €74,95

Wie wil er nou geen witte tanden? Tanden bleken is niet nieuw meer, maar het blijft een populaire behandeling. Een stralende witte glimlach geeft je tenslotte zelfvertrouwen en een frisse uitstraling. Het Zwitserse Toothfairy heeft meer dan 20 jaar ervaring in whitening en heeft een veilig en klantvriendelijk tandenbleeksysteem ontwikkeld. Het product bevat geen Peroxide, wat vaak voor pijn en ongemak zorgt, maar is op basis van Sodium Perborate. Dit is een niet agressieve vorm van actieve zuurstof. Het tast het tandglazuur niet aan maar breekt het diepliggende vuil af een licht het gebit op. Verkleuring is nauwelijks te voorkomen doordat we onze tanden de gehele dag bloot stellen aan factoren zoals koffie, sigaretten en rode wijn. Door deze zeer eenvoudige behandeling worden de tanden drie tot acht tinten lichter.

De voordelen

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten. De behandelingen zijn geheel pijnloos en brengen geen schade aan. Na een periode van 6 maanden is een opfrisbehandeling nodig. Dit is afhankelijk van de eet- en drinkgewoonten en of u misschien rookt. Als u na de eerste behandeling nog meer resultaat wilt, dan kan de behandeling na twee weken herhaald worden.

Methode 1 is meest voorkomende methode. De gel wordt aangebracht op een zacht, flexibel bitje en daarna geplaatst in de mond. Zodra de gel in aanraking komt met de tanden begint het bleekproces. Het UV licht activeert de werkzame stof in de gel. Na de eerste behandeling zie je direct resultaat.

Methode 2 wordt toegepast als iemand in het zicht liggende reparaties aan het gebit heeft zoals kronen, bruggen en vullingen. De overige tanden kunnen gewoon verkleuren waardoor er een kleurverschil ontstaat. Bij deze methode plaats je een mondspreider en breng je de gel direct op de tanden aan met behulp van de bleekpen. Het UV licht schijnt bij deze behandeling rechtstreeks op de tanden. Kronen en bruggen kunnen niet gebleekt worden. Deze methode is ook geschikt om een egaal resultaat te bereiken als één tand meer verkleurd is.

Nu tijdelijk bij schoonheid aan de Giessen voor €74,95!