Therapeutische gezichtsbehandelingen

Cenzaa heeft een aantal speciale behandelingen ontwikkeld op basis van natuurlijke werkstofcomplexen en manuele massagetechnieken om de huid optimaal te verbeteren. Met deze therapeutische behandelingen wordt er een oplossing geboden voor verschillende huidproblemen en huidwensen. Denk hierbij aan couperose, rosacea, acne, rimpelvorming en contourverbetering.

Say Goodbye To Wrinkles 75 minuten €82,95

De Say Goodbye to Wrinkles behandeling is de bron van verjonging. De behandeling kunt u prachtig toepassen in het begin van het najaar. Deze behandeling is los in te boeken en als kuurbehandeling van ongeveer 6 keer. Bij deze behandeling wordt een bindweefselmassage en fruitzuur behandeling uitgevoerd.

Botuline shock therapy 105 min €104,95

De Cenzaa botuline Beauty is een unieke behandeling met een natuurlijk mini-facelift effect. Binnen deze behandeling bieden we huidverbetering in á la minute! De combinatie van Botuline Beauty en activerende bindweefselmassage zorgt voor een frisse uitstraling en creëert een uiterst liftend effect.

Energy Bootcamp 45 min €44,95

De intensieve work-out voor uw huid! Boek zichtbare resultaten met deze korte bindweefselbehandeling. Perfect voor een feestelijke gelegenheid. De huid raakt beter doorbloed en de afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Als upgrade voor de behandelingen kunnen er nog extra ampullen of maskers aan de behandeling worden toegevoegd. Dit is voor het behalen van maximale huidverbetering.