Over mij

Home / Over mij

In december 2014 heb ik met trots mijn eigen salon aan huis, Schoonheid aan de Giessen te Giessenburg opgericht.

In 2014 heb ik mijn diploma’s behaald voor allround schoonheidsspecialiste, pedicure en nagelstyliste. De opleiding allround schoonheidsspecialiste en pedicure heb ik gevolgd bij Esthetica in Breda. Mijn nagelstyliste opleiding heb ik gevolgd bij Magnetic. Door de nodige ervaring die ik heb opgedaan in verschillende salons heb ik besloten mijn eigen salon te beginnen.

Bij Schoonheid aan de Giessen kunt u in een luxe en ontspannen sfeer genieten van verschillende behandelingen. Omdat ieder persoon uniek is, wordt er bij u eerste bezoek een kort intake gesprek gehouden zodat de behandelingen en producten specifiek op uw huid en wensen worden afgestemd.

Ook blijft Schoonheid aan de Giessen altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen door cursussen en trainingen te volgen en regelmatig beurzen te bezoeken.

Heeft u vragen of wilt u een persoonlijke advies, dan kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen. Ik hoop u graag te verwelkomen in mijn salon Schoonheid aan de Giessen.

Uw schoonheidsspecialiste,

Lisanne den Braven